Zamieszczone przez westwi78
Przesiadka na jednoślad....
Zwiń
X
-
O jakości mówi m.in. cena używek na rynku. Zobacz ceny Kymco i ceny Hondy czy Suzuki. Wiesz czemu Kymco jest tańsze?
Całe życie nim jeździć nie będziesz, kiedyś go będziesz chciał sprzedać, prawda jest taka, że dobry skuter mniej traci na wartości.
A co do jazdy na moto, to japońska policja to koty:
Jadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loponezO jakości mówi m.in. cena używek na rynku. Zobacz ceny Kymco i ceny Hondy czy Suzuki. Wiesz czemu Kymco jest tańsze?
Całe życie nim jeździć nie będziesz, kiedyś go będziesz chciał sprzedać, prawda jest taka, że dobry skuter mniej traci na wartości.
A co do jazdy na moto, to japońska policja to koty:
http://www.youtube.com/watch?v=bWaq0...eature=related
Mimo, ze sam jezdze Hornetem to jesli chodzi o skuter to Kymco ja na topie mojej listy
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
Opony i dętki wymienione. Olej silnikowy, olej w dyfrze, filtry i akumulator wymieniony. Sezon rozpoczęty. Może i poszło 650 zł ale na jakiś czas spokój. 9 tyś km przebiegu przekroczone.Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]
"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx
Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401
Komentarz
-
-
Jeżeli o mnie chodzi to skutery są nie dla mnie. Też jeżdzę Hondą tyle że XX-em i nie kupiłbym innej marki motocykla. Kultura pracy silnika, dzwiek, żywotność silników i cena oraz dostepność części. Wcześniej jeździłem Hondą CBF 250, którą mam do dziś i pomimo że jest to singiel, to też fajnie chodzi. Na dziś ma przejechane 20 tyś km. z czego ostatnie 10 przez kursantów i po zimie odpaliła z akumulatora który nawet nie był rozłączony na zimę. Jedyne co w niej sp..li to koszyk sprzęgłowy. Poza tym tylko lac benzynę i jeździć.Jadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez fanA moze wie ktos cos wiecej na temat Kawasaki VN 1500 Classic ,kolezka mnie namawia na ten model a nie wiem jak sie sprawuja itdRespect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez fanZastanawiam sie nad czyms duzym np Yamaha Warrior lub Suzuku Intruder lub wymienione Kawasaki albo jakims maxiskuterze na miasto,zeby dziewczyna tez mogla pojezdzic.
[ Dodano: Czw 23 Cze, 11 21:11 ]
Zamieszczone przez loponezZamieszczone przez fanIm wieksza tym lepsza.Zastanawiam sie nad czyms duzym
Oczywiscie nie moze byc az tak duzy
Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffa ja swojego musze zrobic .... wypadzik na tor w Lublinie skonczyl sie gleba :szeroki_usmiech
a ja już troszeńkę pojeździłem i już niestety myślę o czymś innym na przyszły sezon
niestety frycowe trzeba płacić, na początku było fajnie, ale po paru kilometrach zaczyna przeszkadzać to czego wcześniej nie zauważałem, niedomagania zawiasu, przebyte wypadki itp. :szeroki_usmiech
z drugiej strony jeszcze ciągle mam wrażenie, że czegoś "normalnego" byłoby mi cholernie szkoda do moich "jazd", głównie jeżeli chodzi o skrzynię biegów
a coś plastikowego pochłonęło by już górę kasy :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Re: Kat A
Zamieszczone przez maxlodzDziś także dołączyłem do grona posiadaczy P.J. Kat. A , jeszcze dwa tygodnie czekania na odbiór i można ruszać. Z zegarkiem w ręku kurs trwał od 16 maja i dziś zakończył się egzaminem praktycznym w Łodzi.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez leffa ja swojego musze zrobic .... wypadzik na tor w Lublinie skonczyl sie gleba :szeroki_usmiech
a ja już troszeńkę pojeździłem i już niestety myślę o czymś innym na przyszły sezon
niestety frycowe trzeba płacić, na początku było fajnie, ale po paru kilometrach zaczyna przeszkadzać to czego wcześniej nie zauważałem, niedomagania zawiasu, przebyte wypadki itp. :szeroki_usmiech
z drugiej strony jeszcze ciągle mam wrażenie, że czegoś "normalnego" byłoby mi cholernie szkoda do moich "jazd", głównie jeżeli chodzi o skrzynię biegów
a coś plastikowego pochłonęło by już górę kasy :lol:
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
pytanie moje do praktyków jest takie:
czy jak jesteście na światłach na pole position, to czy robicie miejsce dla samochodu, żeby zmieścił się obok, czy stajecie sobie swobodnie np. na środku pasa :?:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Nie jestem egoistą i staje na linii dając miejsce samochodom. Ze startu i tak mnie nie przejadą :lol: Takie działanie eliminuje ryzyko kiedy np. samochód nie wyhamuje przed zebrą i wjedzie mi w tyłek. Takie zdarzenie na światłach miał mój kolega. Miła pani nie miała OC, bo to podobno droga impreza :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomba7Nie jestem egoistą i staje na linii dając miejsce samochodom. Ze startu i tak mnie nie przejadą :lol: Takie działanie eliminuje ryzyko kiedy np. samochód nie wyhamuje przed zebrą i wjedzie mi w tyłek. Takie zdarzenie na światłach miał mój kolega. Miła pani nie miała OC, bo to podobno droga impreza :roll:
no ale wolę robić tak jak to jest przyjęte.
dodam tylko, że jak jeżdżę (i jeździłem) samochodem to ZAWSZE czekałem, aż jednoślad spokojnie ruszy...
no nic wiem, że na razie jeżdżę pizdowato a na drodze obserwuję oczekiwanie, że będę zapie@#$#@ł jak nienormalny, a to jeszcze jednak trochęsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz